top of page
Rechercher
  • andreescucodru

Este homeopatia compatibila cu diabetul ?

Multi dintre pacientii mei mi-au pus aceasta intrebare.

Multa lume se intreaba daca micutele granule dulci sunt recomandate si pentru cei care sufera de diabet.

Raspunsul este da ! Cei care sufera de diabet pot sa urmeze un tratament homeopatic pentru o alta problema de sanatate, chiar daca au diabet.

Granulele homeopatice sunt compuse in mare parte din lactoza si fructoza. Partea de zahar pe care o contin este infima. Consumul de zahar rafinat este cel care este extrem de toxic pentru diabetici.

Tratamentul homeopatic nu modifica glicemia, deaoarece cantitatea se zahar pe care o contine este mult prea mica pentru a avea un impact asupra nivelului de zahar din sange.

Urmarea unui tratament homeopatic ocazional sau de fond nu are nici o incidenta asupra diabetului.

Un diabetic poate sa urmeze fara probleme un tratament homeopatic contra racelii, tulburarilor de somn, digestie dificila, etc…

In cazul pacientului cu diabet de type 2, care nu este dependent de insulina, homeopatia poate sa-l echilibreze.

Pacientul va lua 5 granule de Sulfur 15CH pe zi.

Sulfur in aceasta concentratie are un efect benefic asupra pancreasului si a ficatului. Acest echilibru castigat prin homeopatie este benefic pentru tratamentul medicamentos clasic care este prescris pacientului.


Aspectul emotional la pacientii cu diabet


La persoanele care sufera de diabet partea emotionala trebuie tratata cu multa seriozitate. Stresul joaca un rol foarte important la acest tip de boala.

Iar stresul poate sa fie limitat cu ajutorul unui tratament homeopatic.

Ignatia Amara actioneaza pe hypersensibilitatea pacientului . Se iau 5 granule de Ignatia Amara 15 Ch, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Gelsenium este recomandat pentru pacientii care sunt angoasati si hyperemotivi. Se iau cate 5 granule de Gelsemium 5Ch de 3 ori pe zi. Se poate asocia cu Ignatia Amara.

37 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout

Colagenul

Colagenul este o proteină fibroasă produsă in mod natural de corpul nostru. Colagenul este cel care ne ajută să ne menţinem o piele frumoasă şi tonică precum şi articulaţii sanatoase. Necazul este ca

SOD, super ingredientul anti-ȋmbatranire !

Stresul oxidatif este prima cauză a procesului de îmbătrânire deoarece deteriorează celulele din piele. De asemenea stresul oxidatif crează o mulţime de probleme de sanătate. Pentru a lupta impotriva

Alergiile de primavara si homeopatia

A venit primavara si odata cu ea infloresc si alergiile de primavara. Ochii ne ustura, nasul curge, iar stranuturile par ca nu se mai opresc ! Absolut toate simptomele de conjuctivita si de rinita ale

Post: Blog2_Post
bottom of page