top of page
Rechercher
  • andreescucodru

​Cum slabim cu ajutorul homeopatiei ?

Cu siguranta nu v-ati gandit niciodata la homeopatie ca la un aliat pretios pentru slabit. Acum nu trebuie sa cradeti ca este solutia miracol care o sa dizolve grasimea fara nici un efort din partea noastra. Sub nici o forma nu !

Dar, urmatoarele granule homeopate sunt un excelent adjuvant in curele de slabire si au avantajul de a nu avea efecte secundare.

Deci, iata cum ne abtinem de la rontait cu ajutorul homeopatiei !

Este imposibil sa ne debarasam de grasime daca nu ne putem abtine de la diverse gustari intre mese. Se iau cate 2 granule de 3 ori pe zi din urmatoarele remedii :

Ingnatia amara 7CH impotriva rontaitului de plictiseala

Anacardum orientalis 9CH contra rontaitului pe baza de stres

Antimonium crudum 9CH, pentru a stapani pofta de mancare

Baryta carbonica 9CH este aliatul doamnelor aflate la menopauza


Daca dorim sa slabim la nivalul abdomenului cu ajutorul homeopatiei aliatul nostru este tincura mama de Hieracium pilosella ! Pentru a obtine rezultate vizibile se face o cura de 3 saptamani in care se iau 20 de picaturi de 3 ori pe zi.

Pentru a scapa de celulita instalata se recomanda Thuya occidentalis 5CH si Natrium sulfuricum 5CH, cate 3 granule de 3 ori pe zi.


Pentru a scapa de un stomac umflat si pentru a calma tulburarile digestive se recomanda urmatoarele granule, cate 2 de 3 ori pe zi.

Lycopodium 5CH, daca partea superioara a abdomenului este umflata

Carbo Vegetalis 5 CH, daca partea inferioara a abdomenului este umflata

China Rubra 5 CH, pentru un efect global asupra balonarilor

Tratamentul se opreste de indata ce dispar simptomele.


Impotriva retentiei de apa se foloseste Natrum sulfuricum 5 CH si Thuya occidentalis 5 CH, cate 2 granule de 3 ori pe zi, cate o saptamana in fiecare luna. Se opreste tratamentul cand dispar simptomele.

1 164 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout

Colagenul

Colagenul este o proteină fibroasă produsă in mod natural de corpul nostru. Colagenul este cel care ne ajută să ne menţinem o piele frumoasă şi tonică precum şi articulaţii sanatoase. Necazul este ca

SOD, super ingredientul anti-ȋmbatranire !

Stresul oxidatif este prima cauză a procesului de îmbătrânire deoarece deteriorează celulele din piele. De asemenea stresul oxidatif crează o mulţime de probleme de sanătate. Pentru a lupta impotriva

Alergiile de primavara si homeopatia

A venit primavara si odata cu ea infloresc si alergiile de primavara. Ochii ne ustura, nasul curge, iar stranuturile par ca nu se mai opresc ! Absolut toate simptomele de conjuctivita si de rinita ale

Post: Blog2_Post
bottom of page